Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Een last van uw schouders

Dat ervaring een grote rol speelt bij het beoefenen van bedrijfs of private recherche, staat vast. Door ons jarenlang in te werken in diverse materies, zijn we specialisten geworden.

Doordat we ons steeds toespitsen op het doordacht aanpakken van iedere nieuwe opdracht en dit doen met nadruk op efficiëntie, discretie en vlotte aanpak én bovendien positieve resultaten boeken, doen vandaag verschillende firma's op regelmatige basis beroep op onze diensten.

Vooral het opsporen en het technisch adviseren op het domein anti-namaak en het vrijwaren van gegevens op gegevensdragers alsook het onderzoek van gegevensdragers zelf, nemen een hoge vlucht. Omdat we blijven leren en meeveren met nieuwe mogelijkheden, toepassingen en trucs, kunnen we alert meedenken bij iedere bedreiging en de gepaste oplossing naar voor schuiven.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want het soort problemen dat wij aanpakken kost -zeker op lange, maar steeds vaker ook op korte termijn- veel meer dan de investering die u doet.

Een detectivebureau kan soms heel confronterende informatie naar boven brengen... Maar ook in dat geval geldt het principe dat het beter is op de hoogte te zijn van wat fout loopt en u daartegen te kunnen indekken dan een ongrijpbaar zwaard van damocles over het hoofd te hebben hangen.

Reken gerust op ons. We staan voor u klaar, met raad én daad. En in vertrouwen.

Onze gegevens

1831 Diegem Brussel
GSM: (+32) 475/44.81.45
E-mail: info@kuras.be

Welkom bij Kuras